Parembugan:Beji, Kedung Banteng, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kiye aku asline ya wong Beji kidul sing lagi nggolet rejeki neng peroan Bekasi, nanging aku neng Bekasi nganakna pekumpulan / paguyuban wong-wong Beji khususe lan Purwokerto umume sing sing tek jenengi BEJI BRAYAN COMUNITY ( BBC ), nanging aku sing dadi ketua Paguyuban arep njaluk tulung karo sedulur-sedulur sing soko Beji khususe lan Purwokerto umum ayu pada gabung karo Paguyuban BBC ku kanggo nyambung tali silaturahmi, keberan aku neng kene ya wis 5 Tahun olehe kumpul-kumpul. Kejaba saka kuwe BBC nduwe kegiatan : 1. Arisan lan silaturahmi saben minggu ke 2 saben wulane. 2. Menggalang dana sing kanggo mbantu desa nek lagi ana renovasi Mushola utawa Mesjid 3. Santunan anak Yatim lan Duafa saben Idul Fitri ( wis 5 Tahun tiap lebaran )