Panganggo:Bennylin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Halo, kula Benny. kirim pesen

Matrix[sunting | besut sumber]

Special:Statistics[sunting | besut sumber]

Special:Recentchanges[sunting | besut sumber]

100 Perubahan anonim terakhir yang belum dipatroli
Pratélané cekakan:
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

4 Desember 2019

3 Desember 2019

1 Desember 2019

Special:Newpages[sunting | besut sumber]

100 Artikel baru

Special:Newimages[sunting | besut sumber]

20 Berkas baru

Wikimedia[sunting | besut sumber]