Negara kepulauan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

negara kepulauan yakuwe negara sing negarane kur pulo lan pulo-pulone, ora melu ngetrep daratan utama