Ndok kurwok

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ndok kurwok kuwe ndok sing bosok. Ndok sing wis kaya kiye ora payu didol, langka sing gelem tuku. Ndok kurwok kuwe basa Indonesiane: Telur busuk. Angger agi ana demontrasi, ndok sing kaya kiye bisa dimanfaatna nggo mbandem


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.