Nanas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Pineapple1.JPG
Nanas
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:Angiosperms
Kelas: Monocots
Ordo: Poales
Famili: Bromeliaceae
Genus: Ananas
Jeneng jenis
  • Ananas comosus


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.