Nanas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pineapple1.JPG
Nanas
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Angiosperms
Kelas: Monocots
Ordo: Poales
Famili: Bromeliaceae
Genus: Ananas
Jeneng jenis
  • Ananas comosus


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.