Nabi Adam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Nabi Adam utawa Adam kuwe menungsa pertama sing dicipta Tuhan, kiye disebut nang kitab suci agama Islam, Kristen juga Yahudi. Nang kitab suci Zabur karo Taurat juga disebut.

Penciptaan Adam[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.