Kristen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kristen kuwe agama sing dasare sekang ajaran Yesus Kristus utawa Isa Almasih. Agama Kristen percaya nek Yesus Kristus ialah Tuhan karo Mesias, juru selamat kanggo kabeh umat menungsa, sing nebus menungsa sekang dosa-dosane. Nang Indonesia istilah Kristen umume kanggo ngewakili agama Protestan.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.