Museum Wayang Sendangmas Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Museum kiye anane nang kota Banyumas pedhek komplek Kadipaten lawas.luwih tepate nang mburi alun-alun banyumas, Isine ialah koleksi-koleksi sing ana hubungane karo donya Wayang.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

museum wayang lan artefak saiki wis tambah maning ora munganeng banyumas nanging neng purbalingga uga wis ana pase neng sebelah "taman reptil" sekang purbalingga bisa nuju taman rekreasi banyu owabong tepate neng kecamatan kutasari.