Monzón

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Monzón
Escudo de Monzón.svg

Localización de Cinca Medio (Aragón).svg
Dina Dadi:
Walikota:Fernando Heras Laderas
Luas:155,01 km²
Kecamatan:
Penduduk:
Kepadatan:
17,155 Ribu
110.41 Ribu/ km²
Suku:
Agama:Katolik, Islam
Basa: Basa Spanyol
Kode Tilpun:22400
Situs web resmi:http://www.monzon.es