Manajemen saringan planggaran

Navigasi Saringan Planggaran (Kaca Utama | Recent filter changes | Priksa suntingan sing gemiyen | Log Planggaran)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sunger Rawuh ing antarmuka panatan Saringan Planggaran. Saringan Planggaran kuwi mékanismé piranti alus otomatis kang matrapaké héuristik otomatis ing kabèh laku. Antarmuka iki nuduhaké daptar saringan kang wis ditemtokaké, lan nglilakaké kanggo diowah.

Kabeh saringan

Pilihan
ID saringan Katrangan publik Konsekuensi Status Diowah pungkasan Kakatonan
1 Artikel baru tanpa kategori Ora dililakaké, Tag Dinonaktifna 21 Oktober 2016 13.46 nang Murbaut (Dopokan | kontrib) Pribadi
2 Bak pasir tak boleh alih Ora dililakaké Dinonaktifna 10 Januari 2016 05.57 nang Arifys (Dopokan | kontrib) Publik
3 Artikel baru tanpa wikifikasi Ora dililakaké, Tag Dinonaktifna 14 Desember 2016 03.46 nang Murbaut (Dopokan | kontrib) Pribadi