Manajemen saringan planggaran

Sunger Rawuh ing mukantara panatan Saringan Planggaran. Saringan Planggaran kuwi mékanismé piranti alus otomatis kang matrapaké héuristik otomatis ing kabèh laku. Mukantara iki nuduhaké daptar saringan kang wis ditemtokaké, lan nglilakaké kanggo diowah.

Dari 2 tindakan terakhir, 0 (0%) telah mencapai batasan maksimum 1.000 kondisi dan 0 (0%) sesuai dengan salah satu filter yang aktif saat ini.

Kabeh saringan

PilihanTidoknaUmpetna
ID saringan Katrangan publik Konsekuensi Status Diowah pungkasan Kakatonan
1 Artikel baru tanpa kategori Ora dililakaké, Tenger Dinonaktifna 21 Oktober 2016 13.46 nang Murbaut (dopokan | kontrib) Pribadi
2 Bak pasir tak boleh alih Ora dililakaké Dinonaktifna 10 Januari 2016 05.57 nang Arifys (dopokan | kontrib) Publik
3 Artikel baru tanpa wikifikasi Ora dililakaké, Tenger Dinonaktifna 14 Desember 2016 03.46 nang Murbaut (dopokan | kontrib) Pribadi