Menyunting filter penyalahgunaan


Mbesut panyaringan 2
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paramètèr saringan
ID saringan:2

Katerangan:

(bisa didhelok umum)
Kahanan:
( rcount("(?i)ALIH", new_wikitext) > 0 | rcount("(?i)REDIRECT", new_wikitext) > 0 ) & count(action, "edit") > 0 & article_prefixedtext = "Wikipedia:Bak pasir"
Cathetan:
Tenger:
Saring owahan pungkasan:10 Januari 2016 05.57 nang Arifys (dopokan | kontrib)
Riwayah:Deleng sujarahé saringan iki
Piranti:Èkspor saringan iki ing wiki liya
Tindakan sing dijikot dong cocog