Manggis

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Mangosteen.jpeg
Manggis
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Angiosperm
Kelas: Dicots
Ordo: Malpighiales
Famili: Clusiaceae
Genus: Garcinia
Jeneng jenis
  • Garcinia mangostana


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.