Manggis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Mangosteen.jpeg
Manggis
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Angiosperm
Kelas: Dicots
Ordo: Malpighiales
Famili: Clusiaceae
Genus: Garcinia
Jeneng jenis
  • Garcinia mangostana


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.