Lumpang & Alu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lumpang karo alu kuwe ya padha baen karo ciri karo muthu, kuwe perangkat sing sepasang, angger ana lumpang ning ora nana alu ya ora dadi.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali nang:

Pawon