Ciri & Muthu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Ciri karo muthu kuwe jane seperangkat, angger ana ciri ning ora nana muthu ya ora dadi. Kagunaane kuwe kanggo ngalusna bumbu. Ciri bisa digawe sekang watu jenenge ciri watu uga bisa digawe sekang lemah jenenge ciri lemah. Muthu gunane kanggo nguleg nang Ciri.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali nang:

Pawon