Lima, Peru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Lima
Propinsi Lima lan Kota Lima nang Peru

Lima yakuwe ibukota negara Peru.