Propinsi Lima

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Propinsi Lima terletak nang pesisir tengah Peru lan merupakan siji-sijine propinsi nang negara kasebut sing ora manjing rong puluh lima wilayah.