Lembaga-Lembaga Pemerintah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Lembaga Pemerentahan Indonesia[sunting | besut sumber]

  • MPR
  • Presiden kuwe lembaga eksekutif sing tugase menjalankan konstitusi
  • DPR kuwe lembaga legislatif sing tugase nggawe konstitusi karo undang-undang liyane
  • MA kuwe lembaga yudikatif sing tugase ngawasi pelaksanaan konsitusi.

Lembaga pemerentahan liyane:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.