Lapisan ozon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Lapisan Ozon kuwe anane nang lapisan stratosfer karo mesosfer. Lapisan ozon kiye dhuwure sekitar 50 kilometer, kiye nduwe fungsi kanggo ngelindungi bumi utamane sekang sinar ultra violet sing dipancarna srengenge.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.