Lapisan ozon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Lapisan Ozon kuwe anane nang lapisan stratosfer karo mesosfer. Lapisan ozon kiye dhuwure sekitar 50 kilometer, kiye nduwe fungsi kanggo ngelindungi bumi utamane sekang sinar ultra violet sing dipancarna srengenge.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.