Kwèni

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mangif odor 071229-2990 khjo.jpg
Kwèni
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Sapindales
Famili: Anacardiaceae
Genus: Mangifera
Jeneng jenis
  • Mangifera odorata


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.