Komunikasi & Siaran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Komunikasi kuwe artine kiriman pesan utawa informasi sekang pengirim (komunikator/Sender) maring penerima (komunikan/receiver) sing nganggo perantara simbol utawa lambang tinentu utawa perangkat tinentu. Komunikasi kuwe bisa searah juga bisa rong arah utawa saling takon karo jawab(interaktif).

Salah siji cara nganakna komunikasi kuwe ialah nganggo perangkat siaran.

Medhia[sunting | besut sumber]

Medhia kanggo komunikasi karo siaran sing umum kuwe antarane:

Deleng Juga[sunting | besut sumber]



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.