Televisi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Televisi utawa tivi kuwe alat kanggo nangkap siaran sing ana gambare. Kata televisi asale sekang kata tele maknane adoh karo vision maknane keton, dadi televisi kuwe maknane mirsani sekang jarak sing adoh.

Jenis Televisi[sunting | Owah sumber]

Deleng juga[sunting | Owah sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.