Televisi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Televisi utawa tivi kuwe alat kanggo nangkap siaran sing ana gambare. Kata televisi asale sekang kata tele maknane adoh karo vision maknane keton, dadi televisi kuwe maknane mirsani sekang jarak sing adoh.

Jenis Televisi[sunting | besut sumber]

Deleng juga[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.