Komputasi lamuk

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Komputasi lamuk yakuwé .[1]

Komputasi lamuk


Delenga uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. [referensi]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]