Klèngkèng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Dimocarpus longan fruits.jpg
Klèngkèng
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Sapindales
Famili: Sapindaceae
Genus: Dimocarpus
Jeneng jenis
  • Dimocarpus longan


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.