Klèngkèng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dimocarpus longan fruits.jpg
Klèngkèng
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Sapindales
Famili: Sapindaceae
Genus: Dimocarpus
Jeneng jenis
  • Dimocarpus longan


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.