Kesenian Liya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Akeh bentuk-bentuk kesenian sing berkembang jaman siki, umume perkembangan kuwe ana kaitane karo peradaban penduduk, masyarakat utawa kaum. Angger budaya umum nang masyarakat kuwe maju, peradabane biasane melu maju juga tur keseniane juga maju berkembang.

Kesenian & Kaum[sunting | besut sumber]

Kesenian erat hubungane karo paham-paham sing dianut suatu kaum, termasuk paham budaya, agama juga adat istiadat sing urip nang kaum utawa masyarakat kuwe.

Kesenian Liya[sunting | besut sumber]


Kesenian & Hobi[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.