Kesenian Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Kesenian barat kuwe, bentuk-bentuk utawa hasil-hasil kesenian sing lair, berkembang tur isi utawa werna muatane ialah nilai-nilai sing berkembang uga dianut masyarakat sing umume sekang negara-negara barat, contone negara-negara nang benua Eropa, benua Amerika uga benua Australia.

Umume jenis-jenis kesenian barat kuwe mandan ora cocog karo budaya timur utamane jenis-jenis kesenian barat modern. Jenis-jenis kesenian barat modern (contone tarian musik disco) biasane lewih cocog kanggo ngelengkapi sarana-sarana hiburan malam.

Jenis-jenis kesenian barat sing bisa cocog karo budaya timur umume jenis-jenis kuna utawa klasik.

Nilai-Nilai[sunting | besut sumber]

Kesenian barat kuwe, bentuk-bentuk utawa hasil-hasil kesenian sing lair, berkembang tur isi utawa werna muatane ialah nilai-nilai sing berkembang uga dianut masyarakat sing umume sekang negara-negara barat, contone negara-negara nang benua Eropa, benua Amerika uga benua Australia.

Umume jenis-jenis kesenian barat kuwe mandan ora cocog karo budaya timur utamane jenis-jenis kesenian barat modern. Jenis-jenis kesenian barat modern (contone tarian musik disco) biasane lewih cocog kanggo ngelengkapi sarana-sarana hiburan malam.

Jenis-jenis kesenian barat sing bisa cocog karo budaya timur umume jenis-jenis kuna utawa klasik

Werna-Werna Kesenian Barat[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.