Kesemek

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kesemek.jpg
Kesemek
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Ericales
Famili: Ebenaceae
Genus: Diospyros
Jeneng jenis
  • Diospyros kaki

Kesemek merupakan salah satu tumbuhan langka

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.