Kategori:Pembagian administratif nang Banten

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

Banten kue slah sji propinsi nang Indonesia, posisine nang sebelah kulon pulau jawa. Nduwe bates -bates : sisih kulon kue Selat Sunda, kidul Samudra Hindia, lor Laut Jawa, karo Sisih wetan Jawa Barat

Subkategori

Kategori kiye nduwe 2 subkategori, sekang total 2.

K