Selat Sunda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Selat Sunda kue selat sing misahna pulau Sumatra karo Pulau Jawa. Nang selat iki ana Gunung Krakatau.