Katès

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Carica papaya - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-029.jpg
Katès
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Brassicales
Famili: Caricaceae
Genus: Carica
Jeneng jenis
  • Carica papaya


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.