Kamaba

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Kamaba: Keluarga Mahasiswa Banyumasan kuwe Paguyuban Banyumasan sing menghimpun keluarga-keluarga Banyumasan nang perantauan khususe nang Jabodetabek. Paguyuban kiye ana 2 generasi, sing pertama Kamaba Senior, uga ana Kamaba Yunior.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Paguyuban Banyumasan