Menyang kontèn

Kabupaten Nduga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Lambang Kabupaten Nduga

Kabupaten Nduga yakuwe salah siji kabupaten nang Papua, Indonesia.

Distrik[sunting | besut sumber]