Kabupaten Banggai Kepulauan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Banggai kepulauan yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi sulawesi tengah, Indonesia.