Jambu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Jambu.jpg
Jambu
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Myrtales
Famili: Myrtaceae
Genus: Syzygium
Jeneng jenis
  • Syzygium aqueum


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.