Jambu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Jambu
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Myrtales
Famili: Myrtaceae
Genus: Syzygium
Jeneng jenis
  • Syzygium aqueum


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.