Guyana Perancis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Guyana Perancis

Guyana Perancis yakuwe departemen luar negeri Perancis nang Pesisir Karibia, Amerika Kidul.