Gedung Kesenian Sutedja Purwokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gedung Kesenian Sutedja Purwokerto kiye kanggo ngenang komponis asal kabupaten Banyumas R. Sutedja sing ngarang tembang-tembang antarane:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Seni lan Budaya Banyumas