Fisikawan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Fisikawan terkenal:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

nonojnuununn 'nnuiounkjljkniojjbyhi ojnouh9ouhounljnlkn[hj[h[9uhojolkmlknm;ippihpiuhojljnipuhlknl o[ujhh[9uh[uoljnuibip9yukljnkghbiyujlknbhiyum,l hyibulkjm j