Didi Kempot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Didi Kempot

Didi Kempot utawa Didik Prasetyo (Lair: Surakarta, Jawa Tengah, 31 Desember 1966; Seda: Surakarta, Jawa Tengah, 5 Mei 2020)[1], yakuwe salah saji penyanyi campursari sing asale kang Jawa Tengah. Dèwèké asliné kang Surakarta. Didi Kempot yakuwe anaké juru lawak Ranto Edi Gudèl lan isih adhiné Mamik Prakosa, pelawak anggota Srimulat. Didi Kempot uga dijuluki "Godfather of Brokenheart."[2]

Rujukan[sunting | besut sumber]