Dhuku

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dhuku
Duku Lansium domesticum Ripe.jpg
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Sapindales
Famili: Meliaceae
Genus: Lansium
Jeneng jenis
  • Lansium domesticum

Dhuku kuwi sajenis uwoh-wohnan anggota suku Meliaceae. Tanduran iki asale saking Asia Tenggara sisih kulon.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.