Dhondhong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
175px
Dhondhong
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:[[.]]
Kelas: [[.]]
Ordo: [[.]]
Famili: [[.]]
Genus: [[.]]
Jeneng jenis
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.