Dewi Urangayu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Dewi Urangayu kuwe putrine Begawan Mintuna nang krajan Kisiknarmada. Nang lakon Yasa Kali Serayu, Dewi Urangayu ketemu karo Bima lan pungkasane dadi garwane.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.