Dewan Kesenian Kabupaten Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Dewan Kesenian Kabupaten Banyumas utawa biasa disingkat DKKB kuwe organisasi induk bidang kesenian nang kabupaten Banyumas. Ketua DKKB siki yakuwe Bambang Set.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Seni lan Budaya Banyumas ; Paguyuban Banyumasan