Mejasem Barat, Kramat, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Desa Mejasem Barat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mejasem Barat
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Tegal
Kecamatan Kramat
Kodepos 52181
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Mejasem Barat kuwe salah siji desa sing ana nang kecamatan Kramat, Kabupaten Tegal, propinsi Jawa Tengah, Indonesia