Citepus, Jeruklegi, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Desa Citepus)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citepus
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Jeruklegi
Kodepos 53252
Wewengkon -
Pedunung 1700 jiwa
Kepadhetan -

Citepus kuwe salah siji desa nang kecamatan Jeruklegi, Kabupaten Cilacap, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Jeruklegi, Cilacap