David Herman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
David Herman
Lahir 20 Februari 1967 (umur 55)
New York City, New York, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Father of the Pride

David Herman (lair 20 Februari 1967) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]