Curug Nini

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Curug Nini kuwe enggone nang desa Cipaku, kecamatan Mrebet, kirang lewih 10 km sekang kota Purbalingga.

Curug kiye ora patiya duwur ning nangisore ana sumber banyu utawa mata air sing ora tau garing tur nang kene akeh iwak. Konon miturut crita wong tuwa, ana iwak sing awake mung endas karo ri thok.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.