Congot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Plesiran Congot kiye enggone nang desa Kedungbendo, kecamatan Kemangkon, kabupaten Purbalingga.

Plesiran kiye kuwe enggon plesiran nang pertemuan rong kali, kali Klawing karo kali Serayu.

Deleng Juga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.