Congot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Plesiran Congot kiye enggone nang desa Kedungbendo, kecamatan Kemangkon, kabupaten Purbalingga.

Plesiran kiye kuwe enggon plesiran nang pertemuan rong kali, kali Klawing karo kali Serayu.

Deleng Juga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.