Cithakan:Umur/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan Umur digunakna kanggo ngetokna umur (pirang taun) antarane loro tanggal.

Cara nganggo[besut sumber]

{{umur|thn1|bln1|hr1|thn2|bln2|hr2}}

  • tanggal1 isine thn1 (taun), bln1 (sasi), hr1 (dina)
  • tanggal2 isine thn2 (taun), bln2 (sasi), hr2 (dina)
  • tanggal2 kudu > tanggal1

Conto[besut sumber]

Nek ana wong sing lair tanggal 15 Maret 1985, umure wong kuwe sekiye (tanggal: 20-Januari-2022) teyeng ditulis nganggo:
{{umur|1985|3|15|{{CURRENTYEAR}}|{{CURRENTMONTH}}|{{CURRENTDAY}}}} sing hasile dadi: 36