Cithakan:Negara/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan kiye digunakna nggo ngetokna gambar bendera lan jeneng negara ngganggo ntransklusikna {{flagicon}} lan {{flagcountry}}. Ben nggampangna sistem cithakan bendera, cithakan kiye uwis ora disaranna maning, mendingan langsung baen nganggo {{flagicon}} lan {{flagcountry}} (deleng conto cara nganggone).

Conto cara nganggone[besut sumber]

Parameter Hasile
{{flagicon|Indonesia}} Bendera Indonesia
{{flagicon|Indonesia|size=50px}} Bendera Indonesia
{{flagcountry|Indonesia}}  Indonesia
{{flagcountry|Indonesia|size=50px}}  Indonesia

Deleng uga[besut sumber]