Cithakan:Mbox

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Nek kepengin weruh cara nganggoné lan dokumentasi lewih jero maning, deleng uga kaca dokumentasi nang en.wiki-né.