Cithakan:Mbox

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Nek kepengin weruh cara nganggoné lan dokumentasi lewih jero maning, deleng uga kaca dokumentasi nang en.wiki-né.