Cithakan:Imbox

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Iki cithakan dasar kanggo kotak info berkas bangsane {{DU}} dll. Cara nggunaknane pada bae karo {{ambox}}.