Cithakan:Imbox

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Iki cithakan dasar kanggo kotak info berkas bangsane {{DU}} dll. Cara nggunaknane pada bae karo {{ambox}}.